PRODUCTEN

KARKO Glashandel is actief als veelzijdige glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons het juiste adres voor o.a.:


Isolatieglas: WWPremium - beter kunt u niet wensen
Een nieuwe, revolutionaire glassoort aan, die al uw verwachtingen overtreft: WW Premium warmte-isolatieglas.
De doorzichtigheid - te vergelijken met die van onbehandeld glas- zorgt voor optimaal gebruik van daglicht en maximaal wooncomfort. Het glas voldoet aan de nieuwste richtlijnen, met een Ug-waarde DIN EN 673 van 1,1 W (m3K). Hierdoor is het mogelijk om de theoretisch beste warmte-isolatie, nu ook in praktijk te realiseren. De buitengewoon hoge G-waarde van 63% zorgt ervoor dat kostbare zonne-energie als een zeer positieve energiebalans in te zetten is. Door de mechanische en chemische bestendigheid kan WWpremium optimaal verwerkt worden.

Klik hier voor de brochure
Isolatieglas: WWPhon - en alle lawaai blijft buiten!
WWPhon is het geluidwerende glas van Weber + Wagener. De hinder door geluid heeft veel oorzaken: Lawaai in grote steden, auto- trein- en vliegverkeer zijn slechts enkele voorbeelden hiervan. De overlast is in de afgelopen jaren toegenomen in plaats van afgenomen en kan duidelijk het leven tussen 4 muren behoorlijk storen. Door het gebruik van WWPhon- isolatieglas kan het lawaai worden beperkt, zodat u weer voldoende rust vindt in uw woning. U sluit de ramen en bent vrij van alle geluiden van buitenaf. Geluidwerend compositieglas van W+W kan aan uw eigen wensen aangepast worden. Het is vanzelfsprekend dat WWPhon ook voor optimale warmte-isolatie zorgt.

Klik hier voor de brochure
Isolatieglas: WWSun - zonwering van het hoogste niveau
Glas is als geen ander het gezicht van de moderne architectuur. Grote glasoppervlaktes in moderne gebouwen zijn tegenwoordig vanzelfsprekend - maar wanneer men in de zomer het gevoel krijgt zich in een broeikas te bevinden, vormt dit een probleem. Hier biedt WWsun- isolatieglas uitkomst. Deze glassoort laat zonlicht door maar reduceert de zonne-energie tot uw wens. Zo blijven de ruimtes licht, zonder dat het er te warm wordt en heerst er een aangenaam klimaat achter de grote ramen. WWsun combineert eveneens de warmte-isolerende eigenschappen van een Low-E laag met de voordelen van een echt zonwerendglas. Deze energie is niet alleen milieuvriendelijk, door dalend energieverbruik, maar zorgt ook voor een betere kostenbalans.

Klik hier voor de brochure


Isolatieglas: WWsafe - daar kunt u op vertrouwen
Glas is onmisbaar in de moderne architectuur. Bij de planning en bouw van gebouwen met veel licht wordt speciaal compositieglas steeds belangrijker. Door het gebruik van compositie- veiligheidsglas heeft de architect veel ontwikkelingsmogelijkheden. Hij kan modern design toepassen en daarbij rekening houden met het besparen van energie en last but not least, de veiligheid en zekerheid voor mens en gebouw.
Bij beschadiging blijft het compositieglas, aan de kant waar het VSG- glas wordt ingezet, nog heel. Eventuele barsten kleven aan de folie. Het aantal ongelukken met snijwonden kan daardoor drastisch teruggedrongen worden. Toch is WWsafe glas optisch niet te onderscheiden van normaal isolatieglas. Tevens biedt WWsafe een betere geluidsdemping , die vergeleken kan worden met speciaal isolatieglas.
WWsafe kan voor alle voorgevels worden gebruikt: Glas in bovenlichten, het balkon of zelfs voor reling, bodem en treden van een trap. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw ideeën; Wij vinden een oplossing!

Klik hier voor de brochureIsolatieglas: WWClassic - Klassiek goed
De klassieker bij W+W. Sinds jaar en dag heeft men goede ervaringen met deze uitvoering van isolatieglas. Dit bestaat uit 2 lagen zeer transparant floatglas. WWClassic is zeer helder en heeft een grote lichttransmissie. De klassieke opbouw uit 2 floatglasruiten wordt gebruikt, wanneer helder en goed zicht noodzakelijk is.

Klik hier voor de brochureSpeciaal Isoleerglas: Brandwerendglas
Het brandwerend glas van W+W is van hoogwaardige kwaliteit. Het is speciaal ontwikkeld voor een gelijkmatige beveiliging tegen vuur. Bovendien bezit het de eigenschappen, die van glas verwacht mogen worden. Door de diversiteit van het moderne functionele glas heeft de huidige architectuur de mogelijkheid om de transparante facetten van de gevel tot in de kern van het gebouw door te zetten. Doorzichtige gevels en daken zijn werkelijkheid geworden! Glascentrum W+W zet op het brandglas Pilkington Pyrostop en Pilkington Pyrodur, dat goede optische eigenschappen heeft. Dit glas biedt een absolute en ongehinderde helderheid en grote ontwikkelingsmogelijkheden. Het kan bovendien op zeer veel plaatsen worden ingezet. De combinatie brandglas met een ander functioneel glas zorgt voor isolatiebrandglas om aan de eisen van warmte-, zon- en geluidwerendheid en hoge veiligheid te voldoen. Dit glas heeft geen speciaal onderhoud nodig. Pilkington Pyrostop en Pilkington Pyrodur voldoen aan alle eisen de gelden voor brandwerendheidKlik hier voor de brochureSpeciaal Isoleerglas: Jaloezieënglas
De jaloezieën van Glascentrum Weber + Wagener worden in de ruimte tussen de ruiten bevestigd, en worden hierdoor nauwelijks vuil. Daarom is een reiniging niet noodzakelijk. De binnen liggende jaloezieën beschikken over uitstekende hygiënische eigenschappen, en zijn daarom zeer geschikt voor ruimtes waar absolute hygiëne noodzakelijk is, zoals bijvoorbeeld laboratoria of ziekenhuizen. Door de gunstige plaats in de tussenruimte tussen de ruiten hebben wind en regen geen invloed op de techniek van de jaloezieën. Het monteren van de jaloezieën is heel eenvoudig, omdat deze direct in het isoleerglas aangebracht worden. Door de inzet van het gecontroleerde en gepatenteerde systeem wordt de levensduur van het isolatieglas niet aangetast.Speciaal Isoleerglas: Activ Glas - en het glas blijft schoner
Activ-Glas is het eerste zelfreinigende glas ter wereld. In geactiveerde toestand behoudt het zijn functionaliteit. De werking is eenvoudig: De actieve laag ontleedt zelfs sterk organisch vuil en lost dit op. De regen spoelt het lossen vuil van de ruiten. In droge periodes kan de vuile ruit met water worden afgespoten of met een zachte doek en warm sop worden gereinigd. Het lappen van de ramen gaat hierdoor veel sneller en efficiënter en hoeft niet meer zo vaak te gebeuren. Activ-Glas heeft dezelfde levensduur als normaal glas. Het glas is bestendig tegen slijtage en kan daarom in alle ruimten, waar bouwglas wordt gebruikt, toegepast worden. Het glas kan gelamineerd worden voor verhoogde veiligheid of ter verbetering van de akoestische eigenschappen. Bovendien kan het gecombineerd worden met andere glasproducten, zoals bijvoorbeeld WWTop of WWpremium, om een betere energie-efficiency te waarborgen en om te besparen op verwarmingskosten.Decoratieglas: SatinDeco - geëtst glas
SatinDeco is door het gebruik van zuren een mat geworden glassoort. Het glas heeft een uitstekende oppervlakte, die eenvoudig gereinigd kan worden. Ook vermijdt deze glassoort het probleem van vingerafdrukken.

SatinDeco kan gesneden, gebogen, gehard en gelamineerd worden. De kanten kunnen worden bewerkt en ook is het boren van gaten mogelijk. Door zijn grote veelzijdigheid en elegantie kan het glas voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt: Van traditioneel tot modern, actueel design, dat zowel bij de meubelindustrie als bij de binnen- en buitenarchitectuur tot uitdrukking wordt gebracht.Decoratieglas: Gietglas
Gietglas is een combinatie van blindering met een grote lichttransmissie. Het wordt gebruikt wanneer doorkijk gereduceerd moet worden, zonder de lichttransmissie te beperken. Gietglas kan in verschillende vormen worden geleverd, met of zonder kleur, met of zonder draadnet, met eenzijdig of tweezijdig gestructureerd oppervlak.

.Decoratieglas: Gekleurd glas
Met gekleurd glas kunt u aantrekkelijke optische effecten creëren. Vergelijk het effect van de gekleurde ruit, ten opzichte van de niet gekleurde ruiten.


.Decoratieglas: Zeefdrukglas
Zeefdrukglas is met bijna elk motief mogelijk. Daarom heeft u de beschikking over onbegrensde mogelijkheden wat motief betreft; van eenvoudige geometrische en beeldende vormen tot speciale logos en kunstwerken. Zeefdrukglas is in veel kleuren (RAL of pantone) beschikbaar, maar ook in mat (zandstraaleffect). Het glas is decoratief en door de kostbare productie buitengewoon houdbaar en bestendig tegen bijvoorbeeld krassen en slijtage. Ook de kleuren kunnen niet verschieten. Bovendien reduceert zeefdrukglas het energieverbruik (g-waarde), de zichtbare lichttransmissie en de verblinding bij de inzet bij binnen- en buitenramen. Daardoor wordt de privé-sfeer voor de bewoners verhoogt. Vanzelfsprekend kan dit speciale glas ook met een bijzonder sterke laag zon- en warmtewering geleverd worden.
Den Braven Sealants Kits
Afdichtingsmaterialen voor beglazing. Het assortiment is een zorgvuldige samenstelling van producten die qua toepassing nauw op elkaar aansluiten. Dit leveringsprogramma bestaat uit hoogwaardige producten zoals: stoppasta’s, butyl’s, acrylaten, siliconen, polyurethanen, MS-polymeren, polysulfiden, lijmen, PU-schuimen, verwerkingsapparatuur, afdichtingsbanden en vulmiddelen.

Klik hier voor de brochure >>